IzdvajamoZapošljavanje

Kodiak zapošljava

Ovo je moje vanredno saopštenje! Znam da sam sočan, ali da bih stigao do tebe na vrijeme, pomozi mi da pronađem adekvatne staratelje. Evo o čemu se radi.

Ti znaš vrlo dobro – da bih ja i dalje bio ukusan, ali i da me ti ne bi čekao više nego je potrebno, u kuhinji mora da me pripremi neko ko je odgovoran i ko pazi na detalje.

Prije nego što uopšte dođe do kuhinje informacija da ću biti stvoren (kako bih došao do tebe), neko mora da te pita: „Koji nivo pečenja želite?“ i da ti kaže kako sam napravljen od 100% junetine, ali da mogu da budem i od veganskog biljnog „mesa“. Isto tako da te informiše da se mogu pojaviti i u bezglutenskoj varijanti.

U kuhinji, potom, moji staratelji obraćaju pažnju na detalje, kako bih ispao baš onakav kakvog me ti želiš – da me ukrase sa različitim prilozima (krompirići, pohovani luk ili nešto treće) i da me pripreme na vrijeme.

Potom, moj staratelj koji je s tobom razgovarao, ponovo dolazi do tebe, donosi me pazeći da se ne ohladim i stoji na raspolaganju za sve ostalo što ti je potrebno (ako hoćeš ljuti sos dodatno, dodatnu čašu vode, neko drugo piće i slično).

Priznaćeš, ništa od ovoga što si čuo nije strašno, ali ja ipak volim kada sam u sigurnim i odgovornim rukama, kada ti dobiješ osmijeh koji zaslužuješ i kada s tobom razgovara neko kome je zaista stalo da iz naše kuće izađeš zadovoljan i srećan.

Molim te, ako poznaješ nekoga ko želi da brine o meni – bilo da voli rad u kuhinji 👨‍🍳👩‍🍳 ili da je majstor za tacnom 🤵 – proslijedi mu ovaj tekst i kaži da restoran Kodiak zapošljava.

Koji god nivo iskustva da taj neko ima, mi možemo da pronađemo mjesto za njega u skladu sa znanjem, željom i voljom i ukoliko zaista želi da radi na sebi, a ja obećavam da ću se potruditi da bude zadovoljan sa svim onim što će da dobije zauzvrat (gazda zna da zavisi od mene, pa sam ja taj koji vedri i oblači).

Tako da – molim te pritisni to dugmence u obliku pisma ispod ove slike i proslijedi informaciju nekome ko bi zaista volio da započne ovu ukusnu priču iz koje svi izlazimo zadovoljni.

Hvala ti mnogo! Tvoj Burger iz Kodiaka.

📞 065 699 740
P.S. Daj mu/joj ovaj broj da zove.

Preuzeto sa: Instagram