Događaji

Poziv za učešće na programu „CampUpˮ

Otvoren je poziv za učešće na programu „CampUpˮ koji od 31. oktobra do 4. novembra 2024. godine sprovodi Naučno-tehnološki park Republike Srpske.

Riječ je o događaju namijenjenom mladim od 18 do 35 godina, uključujući učenike završnih razreda srednje škole, studente svih obrazovnih profila, kao i mlade sa idejama za pokretanje biznisa koji žele da zakorače u svijet startapa, sticanjem ključnih znanja i vještina potrebnih za razvoj poslovnih ideja.

Učesnici će imati priliku da kreiraju inovativne ideje, identifikuju probleme, formiraju timove i upoznaju se sa ključnim koracima u razvoju jednog startapa. Takođe, imaće priliku da učestvuju na predavanjima i interaktivnim radionicama koje će ih uputiti u osnove stvaranja uspješnog startapa koristeći „Lean Startupˮ metodologiju.

Učešćem na programu polaznici će se povezati sa preduzetnicima, osnivačima startapa i mentorima. Ovi kontakti će im omogućiti da steknu dragocjena iskustva, savjete i podršku u svom ličnom i profesionalnom razvoju. Na kraju programa polaznici će doživjeti iskustvo tzv. „Pitchingaˮ tj. imaće priliku da predstave svoj startap i nauče koje vještine su ključne za uspješno izlaganje i promociju svojih inovativnih ideja.

Prijave su moguće putem linka, a on je dostupan ovdje.

Preuzeto sa: Univerzitet u Banjoj Luci