IzdvajamoTakmičenja

4. Regionalni Marketing Challenge

📢 Poziv svim studentima i profesorima!

S velikim zadovoljstvom vas pozivamo da se pridružite tradicionalnom Regionalnom Marketing Challenge-u koji će se ove godine održati 26. i 27. septembra na Univerzitetu FINRA u Tuzli! 🎉

Ove godine, studenti će imati priliku da se takmiče u dve uzbudljive kreativne kategorije:

  1. Predstavljanje svog fakulteta – Osmislite inovativne marketinške strategije za promociju vašeg fakulteta, istaknite njegove jedinstvene karakteristike i prednosti!
  2. Brendiranje turističke atrakcije – Kreirajte atraktivne marketinške kampanje za neku od turističkih atrakcija, povećajte njenu prepoznatljivost i privucite posetioce!

Šta je zadatak?

  • Formirajte tim od maksimalno 4 člana – okupite svoje najkreativnije kolege!
  • Osmislite marketing strategiju – definišite ciljeve, analizirajte tržište i konkurenciju, kreirajte SWOT analizu i budžet.
  • Kreirajte vizuelna rešenja – dizajnirajte promotivne materijale i vizuelne sadržaje.
  • Predstavite svoj rad – izložite svoj rad u prezentaciji do 15 minuta.

Rok za prijavu: 20. septembar

Smještaj je pokriven za učesnike van Tuzle, a tu je i opcija online učešća!

Podsjećamo da je prošlo izdanje Regionalnog Marketing Challenge-a bilo je izuzetno uspešno! Timovi iz različitih univerziteta su se nadmetali u kreativnosti i inovativnosti, a nagrade su osvojili najbolji radovi. Ponosno smo objavili pobjednike u svim kategorijama, uključujući najbolju vizualnu prezentaciju i najbolji javni nastup.

Čestitamo još jednom svim pobednicima prošlogodišnjeg Challenge-a i zahvaljujemo svima na trudu, entuzijazmu i inspirativnim radovima. Posebno hvala Mirzi Mustafagiću za njegovo inspirativno predavanje o digitalnom marketingu. Veselimo se što ćemo ove godine ponovo vidjeti sjajne timove i ideje! 🌟

Ne propustite priliku da pokažete svoju kreativnost i marketinške vještine, i možda osvojite jednu od nagrada! 🏆💡 Za sve dodatne informacije i prijave, slobodno nas kontaktirajte.

Vidimo se na takmičenju!

Preuzeto sa: Rolify