DogađajiIzdvajamo

Meetup: Automatizacija poslovnih procesa sa generativnom vještačkom inteligencijom

🤖 Quo Room + Sofinity.ai DogađAI

Automatizacija poslovnih procesa sa generativnom vještačkom inteligencijom.

Kako primijeniti generativnu AI za automatizaciju poslovnih procesa? U ovoj diskusiji istražićemo kako uz pomoć LLM-ova i srodnih alata možete automatizovati različite poslovne procese, poput obrade i analize podataka, korisničke podrške i stvaranja nove vrijednosti u vašem poslovanju. Ovaj događaj je posebno koristan za menadžere i zaposlene na administrativnim pozicijama.

🤖 Kratka biografija:

Tehnološki preduzetnik, digital marketing stručnjak sa 10+ godina iskustva, učestvovao i vodio 200+ tehnoloških projekata. Jedan je od osnivača Moje Digitalne Akademije, škole digitalnog marketinga koja je obučila 700+ osoba. Početkom 2024. godine pokrenuo je jednu od prvih domaćih kompanija za razvoj softvera baziranog na umjetnoj inteligenciji – Sofinity.ai.

🤖 Komentar govornika:

„Koristim generativnu vještačku inteligenciju za poslovnu upotrebu svakodnevno već više od 2 godine i svjestan sam njene moći i potencijala. U budućnosti vidim sve veću integraciju čovjeka i tehnologije, što će imati ogromne implikacije na život pojedinca, ali i kompanija, zajednica i država. Iz tog razloga smatram neophodnim što više razgovarati i edukovati se. Važno je dobro poznavati tehnologiju, steći naviku korištenja, razumjeti njen način rada i ‘razmišljanja’.“

🔗 Link za prijavu https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSczkmQjI6F8X1AQwBUdx2QH3TSpDcIHCpEW–bl-y7blB4eHg/viewform

Preuzeto sa: Instagram