Ostalo

6.000 KM je u igri!

👉 𝟲.𝟬𝟬𝟬 𝗞𝗠 𝗷𝗲 𝘂 𝗶𝗴𝗿𝗶! Ako imate između 16 i 35 godina iskoristite ovaj poziv! Ako imate neku ideju kojom bi željeli unaprijediti nešto u Vašoj zajednici onda je ovo prilika za Vas.
🎯 Mi vam nudimo pomoć oko razrade ideje a dajemo i finansijsku podršku, 𝟲.𝟬𝟬𝟬 𝗞𝗠 po timu koji prođu u fazu inkubacije!
🎯 𝐙𝐚 𝐩𝐫𝐢𝐣𝐚𝐯𝐮 𝐢 𝐢𝐦𝐩𝐥𝐞𝐦𝐞𝐧𝐭𝐚𝐜𝐢𝐣𝐮 𝐯𝐚𝐦 𝐍𝐈𝐉𝐄 𝐏𝐎𝐓𝐑𝐄𝐁𝐀𝐍 𝐧𝐚𝐩𝐢𝐬𝐚𝐧 𝐩𝐫𝐨𝐣𝐞𝐤𝐚𝐭, 𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐧𝐚 𝐣𝐞 𝐬𝐚𝐦𝐨 𝐢𝐝𝐞𝐣𝐚!!! Dovoljno je da se vi i još jedna-dvije osobe ili više njih prijavite kao tim i da zajedno krenemo na RISE Journey! (Tim lider mora biti punoljetna osoba dok ostali članovi mogu imati od 16 do 35 godina).
🎯 Požurite, rok za online prijavu je do 27. septembra 2024. god.
ODVOJITE 10 MINUTA VREMENA I PRIJAVITE SE PUTEM ONLINE FORME> https://forms.gle/MuhHTwPf1eY34Bx7A

🎯 Poziv za mlade iz Bosne i Hercegovine objavljujemo u okviru “Podrška idejama socijalnog preduzetništva i razvoju mladih ljudi sa zapadnog Balkana”. #RISE
KO SMO MI?
Mi predstavljamo grupu od 10 partnera iz zapadnog Balkana, Njemačke i Francuske koji su u potrazi za mladim ljudima iz regiona baš kao što ste vi, koji donose promjene, i koji će nam pomoći u razvoju socijalnog preduzetništva kako bi imali bolja društva.
Naše Udruženje Nešto Više je jedna od 6 organizacija sa zapadnog Balkana koje je izabrano kao „Lokalna Struktura (LS)“ za Bosnu i Hercegovinu.

#socialbusiness #expedition #changemakersoftomorrow #risewb #culture #wechangewesternbalkans #socialimpact #westernbalkans #empoweRISE #Risejourney #journey #connect #travel #promotingculture

RISE activities are being implemented by 6 organizations of the Western Balkans region: ARNO Balkan Green Foundation NEŠTO VIŠE SMart Kolektiv Inovaciono preduzetnički centar Tehnopolis Yunus Social Business Balkans. Risewb6 project is supported by AFD – Agence Française de Développement #europeanunion and Regional Youth Cooperation Office – RYCO, OFAJ DFJW PULSE Group (Groupe SOS).

Preuzeto sa: Instagram