IzdvajamoOstalo

Pokreni svoju IT karijeru uz ZIRA Talent Academy!

Pridruži se ZIRA Talent Academy – tvoja ulaznica u svijet tehnologije!

Želiš pokrenuti karijeru u tehnologiji? Onda si na pravom mjestu u pravo vrijeme.

Šta je ZIRA Talent Academy (ZTA)?

ZTA je jedinstveni devetosedmični program prakse, posebno dizajniran za IT studente poput tebe, bilo da si na preddiplomskom ili diplomskom studiju. Tokom ovog iskustva, istraživat ćeš razne tehnologije, stičući praktično iskustvo u kodiranju i dobro razumijevanje principa Agile metodologije. S dnevnim stand-up sastancima i jednomjesečnim sprintovima, naš cilj je ubrzati tvoje putovanje ka karijeri.

ZTA Iskustvo:

9 sedmica online certificirane obuke

Duboko ćeš se upustiti u CSS, Java, Angular, Maven, Spring, ActiveMQ, razvijajući raznovrstan set vještina koji će te pripremiti za projekte u stvarnom svijetu.

Mentorska podrška s punim radnim vremenom

Posvećeni mentori će te voditi na svakom koraku, osiguravajući da dobiješ potrebne smjernice i konstruktivne povratne informacije za uspjeh.

Simulacija stvarnog projektnog okruženja

Steći ćeš praktično iskustvo u simuliranom projektnom okruženju, što će ti omogućiti da pokažeš svoje vještine i prilagodiš se izazovima stvarnog svijeta.

Zahtjevi posla:

  • Studenti i studentice završnih godina i nedavni diplomci: Pojedinci koji su ili na završnoj godini IT studija ili su nedavno diplomirali na univerzitetskim programima.
  • Jak radni etos: Pojedinci sa jakim radnim etosom, oni koji su posvećeni ulaganju dodatnog truda kako bi postigli izvrsnost.
  • Tehnička sposobnost: Da bi uspio i uspjela u našem programu, moraš pokazati vještinu u kodiranju i tehnologiji ili pokazati veliki interes za razvoj tih vještina.
  • Međuljudske vještine: Prioritet je efektivna komunikacija, timskoi rad, rješavanje problema i prilagodljivosti kod kandidata i kandidatkinja.
  • Entuzijazam i znatiželja: Kandidati i kandidatkinje koji su strastveni prema učenju, stalno traže nove izazove i spremni su da doprinesu svojim idejama.
  • Samomotivacija: Uspješni kandidati i kandidatkinje trebaju biti samopokretači, proaktivni i sposobni preuzeti odgovornost za svoje zadatke i projekte.
  • Pažnja na detalje: U tehnološkoj industriji, precizno oko za detalje je ključno za osiguravanje visokokvalitetnog rada i minimiziranje grešaka.
  • Kontinuirano učenje: Cijenimo kandidate i kandidatkinje koji prihvataju rast kao način razmišljanja, pokazujući spremnost za kontinuirano širenje svog znanja i vještina.

Otkrij ZIRA Talent Academy gdje bez napora spajamo tehničko znanje, lični rast i stvarno iskustvo u sveobuhvatno i ispunjavajuće iskustvo učenja. Pripremi se da najbolje iskoristiš svoje vještine i talente u uzbudljivom, uvijek dinamičnom tehnološkom svijetu.

Više informacija na linku.

Preuzeto sa: Rolify