Ostalo

Prijavite se za “GenScript” grant za istraživanje u oblasti bioloških nauka

“GenScript” grant za istraživanje u oblasti bioloških nauka za 2024. godinu nudi međunarodnim istraživačima priliku da dobiju finansijsku podršku do 100.000 USD za svoje projekte. 

OBLAST: biološke nauke

OPIS: “GenScript” grant za istraživanje u oblasti bioloških nauka je novi program koji ima za cilj da podrži istraživače u oblastima kao što su razvoj genske i ćelijske terapije, otkriće lijekova baziranih na antitijelima, razvoj vakcina, dijagnostika i nauke o biljkama. Program obezbjeđuje sredstva namijenjena isključivo za kupovinu “GenScript” reagensa i usluga, a ukupno će biti dodijeljeno 40 grantova na osnovu naučne vrijednosti, potencijalnog uticaja i strateške usklađenosti sa prioritetima kompanije “GenScript”.

USLOVI: Za grant mogu da konkurišu istraživači u oblasti bioloških nauka. Projekti treba da počnu odmah nakon što se odobri finansiranje i istraživačke aktivnosti bi trebalo da traju do 12 mjeseci. Područja istraživanja uključuju, ali nisu ograničena na: razvoj genske i ćelijske terapije, otkriće lijekova baziranih na antitijelima, razvoj vakcina, dijagnostiku i nauke o biljkama.

NAČIN PRIJAVE : Da biste se prijavili, potrebno je da popunite aplikacionu formu koja uključuje opis projekta, značaj istraživanja, ključne inovacije, vremenski okvir i razradu budžeta. 

ROK ZA PRIJAVU: 15.11.2024.

Detaljnije na: https://www.genscript.com/grantprogram.html

Preuzeto sa: mladiinfo.me