DogađajiIzdvajamo

Practica Salsa Cubana & Bachata – Restart after summer break

🎉 Practica Salsa Cubana & Bachata – Restart after summer break! 🎉

Hej, ljubitelji kubanske salse i bachate, imamo nešto novo za vas! Pitate se zašto nemamo praktiku kao klubovi u okruženju? Pa, sada imamo ili ćemo barem probati sa idejom! :😋🚀

➡️ Salsa Practica: Utorkom, 19:00 – 20:00h
➡️ Bachata Practica: Utorkom, 20:00 – 21:00h

Upoznajte naš novi koncept časova praktike! 🕺💃

Ideja prve praktike je da nakon ljetnje pauze malo osvježimo plesno znanje, a inače nam služi za brže napredovanje u plesu i vježbanju svega onoga za šta ponekad nemamo vremena ili propustimo na časovima.

Časovi praktike su namijenjeni plesačima svih nivoa plesa, od početnika do plesača naprednog nivoa, te NIJE NAMIJENJA za one koji NEMAJU nikakvo ISKUSTVO u ova dva plesa!

Praktika je idealna za sve početnike koji žele da steknu više iskustva i osjete se samopouzdanije na plesnom podijumu, kako bi nam se što prije pridružili na plesnim žurkama 😁. Za one iskusnije, ovo je prilika da vježbate individualno na vašoj tehnici, body movementu, stilu, footworku ili bilo kom segmentu vašeg plesa. Za takozvane “povratnike” ili stare članove, ovo je idealna prilika da nam se pridružite, kako biste osježili vaše znanje i podsjetili se koraka ili se jednostavno isplesali, jer ne stižete na redovne treninge i žurke 😀

💸 Cijena: 3 KM

Naši instruktori su prisutni na praktikama, gdje im se uvijek možete obratiti za pomoć i savjet. Za sva dodatna pitanja, tu smo za vas! Vidimo se na našoj prvoj praktici!

Preuzeto sa: Instagram