Događaji

Grab the BOLD opportunity

📢 Poziv za sve zainteresovane za besplatne akademske razmjene u Sjedinjene Američke Države!

Godišnji odmori su završeni, a mi već od utorka, 13.08. u 19h, organizujemo prvi događaj! Naš gost će biti Sarah Hennesey, zamjenica atašea za kulturu, koja će održati prezentaciju o mogućnostima besplatne razmjene u BiH. Ove razmjene uključuju i srednjoškolce i odrasle.

📅 Datum: utorak, 13.08.
🕖 Vrijeme: 19h
📍 Mjesto: ACBL

Tokom prezentacije, Sarah Hennesey će detaljno objasniti kako se prijaviti za različite programe, uključujući i Fulbright Foreign Student Program, jedan od najprestižnijih programa razmjene na svijetu.

Na prezentaciji će biti prisutna i savjetnica za obrazovanje, koja može pomoći prilikom aplikacije i odgovoriti na sva vaša pitanja. Ovo je sjajna prilika da dobijete sve potrebne informacije i savjete direktno od stručnjaka.

Pored toga, osvrnut ćemo se i na BOLD grantove, na koje mogu aplicirati mladi od 18-35 godina. Ovi grantovi pružaju jedinstvene prilike za usavršavanje i rad na projektima od društvenog značaja.

Prezentacija je namijenjena svima (bez starosnog ograničenja). Prijave su dostupne na linku https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdsZCFEzQbNgPzRovMqyWRdiykFxI6saC73Ql42WvQQr8z9Lw/viewform

Za više informacija o programima i grantovima, posjetite zvanični sajt Američke ambasade: [https://ba.usembassy.gov/](https://ba.usembassy.gov/)

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku! Vidimo se! 🌟

Preuzeto sa: Instagram