Edukacija

World Bank Group program za mlade profesionalce

World Bank Group program za mlade profesionalce (WBG YPP) nudi međunarodnim kandidatima priliku za učešće u prestižnom dvogodišnjem programu razvoja liderstva. Program obuhvata obuku u Vašingtonu i mnogo drugih aktivnosti.

OBLAST: liderstvo

OPIS: World Bank Group program za mlade profesionalce jedan je od najprestižnijih programa razvoja liderstva na svijetu. Ovaj dvogodišnji program usmjeren je na razvoj budućih lidera koji će ponuditi inovativna rješenja za globalne razvojne izazove. Program obuhvata obuku u sjedištu u Vašingtonu, rotacije po svjetskim lokacijama, mentorstvo i umrežavanje, a učesnici se pripremaju za važne liderske uloge u Svjetskoj banci, IFC-u i MIGA-i. Učesnici programa će uživati u konkurentnoj plati i drugim pogodnostima kao što su zdravstveno osiguranje i potencijalne beneficije za preseljenje.

USLOVI: Za prijavu je potrebno da kandidati imaju završen postdiplomski studij relevantan za Svjetsku banku, IFC ili MIGA. Takođe, neophodno je imati relevantno profesionalno iskustvo u međunarodnom razvoju, kao i izraženu akademsku i profesionalnu raznolikost.

NAČIN PRIJAVE: Da biste se prijavili, posjetite zvaničnu veb stranicu, pažljivo pročitajte sve kriterijume i potrebne dokumente, pa popunite onlajn formular. Prijave se otvaraju 1. septembra.

ROK ZA PRIJAVU: 30.09.2024.

Detaljnije na: https://www.worldbank.org/en/about/careers/programs-and-internships/young-professionals-program

Preuzeto sa: mladiinfo.me