mladibl

Akustično veče za kraj manifestacije „Ljeto na Vrbasu“

U sklopu manifestacije „Ljeto na Vrbasu“ u utorak, 30. jula sa početkom od 20.00 časova, biće održano „Akustično veče“, koje ujedno i zatvara ovogodišnju manifestaciju.

-Pridružite nam se na akustičnoj večeri. Ovaj poseban događaj zatvara ovogodišnju manifestaciju i pruža vam priliku da uživate u prelijepim akustičnim izvođenjima uz obalu Vrbasa. Nastupiće Danilo Ković (vokal i gitara), Isak Radusin (vokal) i Aleksandar Miš (pratnja – klavijature), te Nemanja Blažević (vokal i gitara) i Srđan Planinac (pratnja – bas gitara) – navedeno je u saopštenju Turističke organizacije Banje Luke.

Dodaju i to kako će ovaj događaj biti održan na plaži kod Zelenog mosta.

-Ne propustite priliku da provedete nezaboravno veče uz muziku, prijatelje i prelijep ambijent – navedeno je u saopštenju.

Podsjećamo, ovogodišnja manifestacija „Ljeto na Vrbasu“ počela je tradicionalnim skokovima sa Gradskog mosta.

Bogat program upotpunili su i „Ples pod zvijezdama“, „Kino na otvorenom“, „Dan sportova na vodi“, te tradicionalna „Trka dajak čamaca“, kao i mnogi drugi događaji.

Manifestaciju na rijeci Vrbas prvi put su organizovali članovi Kluba akademičara Banja Luka još 1953. godine pod nazivom „Karneval na Vrbasu“, dok je krajem sedamdesetih godina manifestacija ponijela naziv „Susreti na Vrbasu“, a od 1996. nosi današnje ime – „Ljeto na Vrbasu“.

Akustično veče za kraj manifestacije „Ljeto na Vrbasu“

Preuzeto sa: Grad Banja Luka