Vijesti

Pridružite se: U ponedjeljak „Konferencija beba“ i „Velika porodična šetnja“

Zabavan program i sjajna atmosfera očekuje sve mališane i njihove roditelje u ponedjeljak 1. jula u sklopu manifestacije “Konferencija beba” i “Porodična šetnja” 2024.

Obogodišnja manifestacija će započeti velikom porodičnom šetnjom, koju realizuju Udruženje porodica sa četvoro i više djece „Četiri plus“, uz podršku Grada Banje Luke, a koja će početi u 17.30 časova, te će se kretati od Narodnog pozorišta Republike Srpske sve do Parka „Petar Kočić“.

Kao i prethoidnih godina, glavna misija porodične šetnje jeste da se pokaže sva ljepota i snaga porodice, te dodatno da se podigne svijest o značaju djece i njihovog mjesta u zajednici.

Zabavni program za sve prisutne počeće od 18.00 časova u Muzičkom paviljonu u Parku „Petar Kočić“.

Kao i svake godine, na manifestaciji „Konferencija beba“ planirane su četiri nagrade i to za: najmlađu bebu, za najstariju bebu, za bebu sa najviše braće i sestara (rodni listovi djece služiće kao dokaz o broju djece u jednoj porodici) i za najbržu bebu u takmičenju u puzanju.

Prijave će se vršiti 1. jula u Parku „Petar Kočić“ u periodu od 17.30 do 18.30 časova za djecu koja su rođena u periodu od 1. jula.2023. godine do 1. jula 2024. godine, a roditelji koji odluče da prijave svoju djecu za navedene nagrade treba da ponesu rodni list ili zdravstvenu knjižicu djeteta.

Pridružite se: U ponedjeljak „Konferencija beba“ i „Velika porodična šetnja“

Preuzeto sa: Grad Banja Luka