EdukacijaIzdvajamo

Besplatan Photoshop kurs

Da li je besplatan Photoshop kurs za tebe?

Naravno da jeste, ukoliko si maštovita i kreativna osoba koju zanimaju brojne mogućnosti digitalne umjetnosti i planiraš da postaneš dio ove profitabilne oblasti u okviru IT industrije.

Šta sve možeš da budeš ako savladaš Adobe Photoshop?

Otvorićeš vrata uzbudljivim i kreativnim karijerama, jer je Photoshop svestran program koji se koristi u brojnim industrijama!

Šta ti besplatan Photoshop kurs daje?

Za početak, uvodimo te u radni prostor programa Photoshop CC i u njegove osnovne alate za selektovanje, bojenje, primjenu efekata i kreiranje vektorskih objekata, kao i u korištenje tastaturnih prečica.

Potom, u stilu svih ITAcademy kurseva, učiš kroz veliki broj praktičnih primjera i zadataka, kakvi će te čekati i na realnim poslovima. Takođe, dobijaš i dodatne materijale koji će te potkovati teorijskim znanjem o Adobe Photoshop softveru.

Gdje uglavnom rade stručnjaci za Adobe Photoshop?

Tvoje novostečeno akademsko znanje može biti korisno na različitim radnim mjestima, a evo i gdje se tvoje kolege uglavnom opredjeljuju da rade:

Kreiraj vizuelno atraktivne reklamne materijale kao što su baneri, bilbordi i lifleti, PowerPoint prezentacije i storibordove za animacije u najrazličitijim industrijama.

Prijavi se za besplatan kurs Adobe Photoshop

Kao dodatni bonus, bićeš prijavljen i na ITAcademy poklon-bilten „Tehnologijom do visoke zarade”, preko kog ćeš dobijati korisne izvještaje i uputstva u vezi sa građenjem kvalitetne IT i dizajn karijere. Mislimo da će ti biti veoma koristan Mail:Telefon:  

Šta bi još trebalo da znaš?

  • Kurs se održava online, putem Platforme za učenje na daljinu, i možeš ga pohađati iz bilo kog grada ili zemlje.
  • Kurs je prilagođen i početnicima, ne moraš imati nikakvo predznanje da bi ga pratio.
  • Kurs traje 30 dana.
  • Pravo da se prijave imaju svi zainteresovani.

Saznaj više o ITAcademy

ITAcademy je ovlaštena od Cambridge odjeljenja za međunarodne ispite i vodećih svjetskih IT certifikacionih programa da obučava polaznike po naprednom jednogodišnjem programu za najnovije računarske tehnologije i izdaje zvanične diplome i certifikate. Naš cilj je jednostavan: da ti omogućimo profitabilniju IT karijeru.

Više informacija na: https://www.it-akademija.com/akcija/kurs/adobe-photoshop/