Vijesti

Porodična manifestacija: U subotu počinje „Dječiji sajam“

U našem gradu će u danima vikenda, tačnije 1. i 2. juna u sportskoj dvorani „Borik“ biti održan peti po redu „Dječiji sajam Banja Luka“ sa posebno osmišljenim sadržajem za đecu i cijelu porodicu.

-Ove godine ćemo na poseban način sa vama obilježiti peti rođendan. Pored rođendanskog programa i ove godine ova porodična manifestacija biće događaj na kojoj će posjetioci moći pronaći proizvode namjenjene djeci po promotivnim sajamskim cijenama, saznati novitete, učestvovati u edukativnim, ali i zabavnim radionicama i predavanjima – navedeno je u saopštenju organizatora.

Dodaju kako će festivalski dio programa otvoriti mališani iz predškolskih ustanova svojom pjesmom i razigranim plesom.

-Uz veliki broj izlagača koji će izložiti svoje proizvode iz oblasti hrane, higijene i naravno svijeta igračaka, veliki akcenat ove godine stavlja se na učenje i sportsku aktivnost djece koja je neophodna za pravilan razvoj mališana. Očekujemo veliki broj mališana i ove godine sa kojima ćemo stvarati uspomene za cijeli život, ali i usvojićemo nova znanja koja su neophodna za život – dodaju u saopštenju.

Poručuju i to kako je ulaz za sve posjetioce besplatan.

– Ove godine možete očekivati odličnu zabavu, kako za djecu, tako i za cijelu porodicu. Pridružite nam se i učinite savršenim naš peti rođendan – poručuju organizatori.

Preuzeto sa: Grad Banja Luka