Događaji

[BESPLATAN MEETUP] Uticaj AI na poslovanje: Stvarni primjeri kompanije Things Solver

Rolify u suradnji sa partnerima eCommerce asocijacija u BiH i Things Solver (SRB) te poziva na besplatan meetup koji će istražiti utjecaj umjetne inteligencije na poslovanje, koristeći stvarne primjere projekata kompanije Things Solver, koja je dio ASEE grupacije.

Darko Marjanović, CEO u Things Solveru, vodiće te kroz fascinantan svijet AI tehnologije, demonstrirajući kako umjetna inteligencija može znatno utjecati na povećanje prihoda, optimizaciju procesa i stvaranje cjelovitih rješenja za generiranje potencijalnih klijenata u e-trgovini. Ovo su samo neka od pitanja na koje ćeš dobiti odgovor:

  • Šta su preduslovi za primjenu AI, a klijenti to najčešće nemaju?
  • Što klijenti zahtijevaju, a što ne žele, te kako AI može ispuniti njihove potrebe?
  • Kako privući kupce da tvoj proizvod bude njihova ljubav – na prvu?
  • Zašto AI nije samo još jedan marketinški izraz, već skup alata koji mogu značajno promijeniti način poslovanja?

Meetup je namijenjen menadžerima i menadžericama i liderima poslovnih timova, stručnjacima za digitalnu transformaciju, poduzetnicima i poduzetnicama, i mladim inovatorima koji žele da integriraju AI u svoje poslovne modele.

Darko Marjanović bio je začetnik revolucije u sektorima telekomunikacija, maloprodaje i finansija kroz rješenja koja se baziraju na podacima. Sa 23 godine, osnovao je Things Solver, sa ciljem da omogući kompanijama da iskoriste  AI za rast i unapređenje odnosa sa kupcima.

Trenutno je fokusiran na izgradnju Solver AI Suite, skupa modularnih aplikacija koje pomažu marketing i prodajne timove da bolje razumiju i angažuju svoje kupce kroz unifikaciju i standardizaciju podataka, segmentaciju i uvide, automatizaciju marketinga i korišćenje najsavremenijeg AI Recommender Engine-a za veće stope konverzije.

Tokom godina, transformisao je Things Solver iz kompanije koja pruža isključivo usluge, u kompaniju koja sama izrađuje proizvode, putem organizacionih promjena i upravljanja proizvodima. Kompaniju je razvio ’od nule’, od 2 osobe do 40 + (i tu nije kraj), na gotovo dupliran prihod svake godine, transformaciju kompanije iz uslužne u proizvodnu, kao i na uspješno završen proces integracije sa evropskim IT gigantom ASEE.

Registrirati se možeš preko PRIJAVNE FORME. Meetup je besplatan, ali je broj mjesta u Mozaik startup studiju ograničen. Ako preferiraš online sudjelovanje, link za pristup će ti biti poslan na e-mail odmah nakon što se uspješno registriraš.

Preuzeto sa: rolify.com