Grantovi

Raspisan Konkurs za sufinansiranje programa i projekata studentskih organizacija visokoškolskih ustanova u Srpskoj

​Ministarstvo za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo raspisalo je Konkurs za sufinansiranje programa i projekata studentskih organizacija visokoškolskih ustanova u Republici Srpskoj za 2020. godinu.

Prema ovom konkursu biće sufinansirani, između ostalog, programi i projekati studentskih organizacija visokoškolskih ustanova za 2020. godinu iz oblasti studentskog organizovanja, međunarodne saradnje, organizacija međunarodnih studentskih skupova i susreta, stručnih programa, tribina i predavanja, sportskih i kulturnih aktivnosti i edukacija, studentskih medija kao i ostali projekti koji doprinose unapređenju studentskog rada i organizovanja, studentskog standarda, zastupanju interesa i prava studenata.

Sredstva za ove namjene predviđena su u budžetu Ministarstva za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo, a nakon sprovedene konkursne procedure, ministar će odobravati finansijska sredstva za tekuću godinu, u skladu sa mjesečno raspoloživim sredstvima na stavci grantovi – tekući grantovi studentskim organizacijama.

Konkurs je otvoren 30 dana od dana objavljivanja.

Tekst konkursa pogledajte ovdje.

Preuzeto sa: Ministarstvo za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo