Site icon mladibl.com

Kodiak zapošljava

Kodiak zapošljava

Ovo je moje vanredno saopštenje! Znam da sam sočan, ali da bih stigao do tebe na vrijeme, pomozi mi da pronađem adekvatne staratelje. Evo o čemu se radi.

Ti znaš vrlo dobro – da bih ja i dalje bio ukusan, ali i da me ti ne bi čekao više nego je potrebno, u kuhinji mora da me pripremi neko ko je odgovoran i ko pazi na detalje.

Prije nego što uopšte dođe do kuhinje informacija da ću biti stvoren (kako bih došao do tebe), neko mora da te pita: „Koji nivo pečenja želite?“ i da ti kaže kako sam napravljen od 100% junetine, ali da mogu da budem i od veganskog biljnog „mesa“. Isto tako da te informiše da se mogu pojaviti i u bezglutenskoj varijanti.

U kuhinji, potom, moji staratelji obraćaju pažnju na detalje, kako bih ispao baš onakav kakvog me ti želiš – da me ukrase sa različitim prilozima (krompirići, pohovani luk ili nešto treće) i da me pripreme na vrijeme.

Potom, moj staratelj koji je s tobom razgovarao, ponovo dolazi do tebe, donosi me pazeći da se ne ohladim i stoji na raspolaganju za sve ostalo što ti je potrebno (ako hoćeš ljuti sos dodatno, dodatnu čašu vode, neko drugo piće i slično).

Priznaćeš, ništa od ovoga što si čuo nije strašno, ali ja ipak volim kada sam u sigurnim i odgovornim rukama, kada ti dobiješ osmijeh koji zaslužuješ i kada s tobom razgovara neko kome je zaista stalo da iz naše kuće izađeš zadovoljan i srećan.

Molim te, ako poznaješ nekoga ko želi da brine o meni – bilo da voli rad u kuhinji 👨‍🍳👩‍🍳 ili da je majstor za tacnom 🤵 – proslijedi mu ovaj tekst i kaži da restoran Kodiak zapošljava.

Koji god nivo iskustva da taj neko ima, mi možemo da pronađemo mjesto za njega u skladu sa znanjem, željom i voljom i ukoliko zaista želi da radi na sebi, a ja obećavam da ću se potruditi da bude zadovoljan sa svim onim što će da dobije zauzvrat (gazda zna da zavisi od mene, pa sam ja taj koji vedri i oblači).

Tako da – molim te pritisni to dugmence u obliku pisma ispod ove slike i proslijedi informaciju nekome ko bi zaista volio da započne ovu ukusnu priču iz koje svi izlazimo zadovoljni.

Hvala ti mnogo! Tvoj Burger iz Kodiaka.

📞 065 699 740
P.S. Daj mu/joj ovaj broj da zove.

Preuzeto sa: Instagram

Exit mobile version