Site icon mladibl.com

Banja Srpske toplice treba da bude otvorena do Nove godine

Banja Srpske toplice treba da bude otvorena do Nove godine

Banjaluka bi uskoro trebalo da obogati svoju turističku ponudu obnovljenim Banjsko-rekreativnim centrom u Srpskim toplicama, čije se otvaranje očekuje sa velikim nestrpljenjem među sugrađanima, ali i svima koji žele da uživaju u blagodatima termomineralnih voda.

Banja Srpske Toplice svoja vrata trebalo bi da otvori do Nove godine.

Moderan objekat koji će vratiti sjaj jednom od najprepoznatljivijih ambijenata Banjaluke biće namijenjena za rehabilitaciju i rekreaciju od najmlađe do najstarije populacije.

Prvi put u Srpskoj, ali i BiH, ovdje će biti i velnes za bebe.

“Banjsko-rekreativni kompleks je izgrađen na tri nivoa, sa zatvorenim i otvorenim bazenom, wellness sadržajima kao što su saune, slane sobe, prostori za masažu, hidromasažni prostori i sale za vježbe, sa posebnim akcentom liječenja sportskih povreda. Primarni sadržaji će biti orijentisani na kvalitetno, moderno i racionalno korištenje prirodnog resursa termomineralne vode”, rekao je Goran Talić, direktor Instituta za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju “Dr Miroslav Zotović”.

Pored toga, posjetiocima će na raspolaganju biti smještaj nekoliko apartmana, kafe i restoran, dječija igraonica i drugi sadržaji namijenjeni svim generacijama.

“Uz pomoć institucija Srpske ne bi mogli uspjeti u realizaciji ovog projekta – poručio je Talić gostujući u emisiji “Karavan” RTRS-a.

Preuzeto sa: Nezavisne

Exit mobile version