Site icon mladibl.com

Poziv za učešće na programu „CampUpˮ

Poziv za učešće na programu „CampUpˮ

Otvoren je poziv za učešće na programu „CampUpˮ koji od 31. oktobra do 4. novembra 2024. godine sprovodi Naučno-tehnološki park Republike Srpske.

Riječ je o događaju namijenjenom mladim od 18 do 35 godina, uključujući učenike završnih razreda srednje škole, studente svih obrazovnih profila, kao i mlade sa idejama za pokretanje biznisa koji žele da zakorače u svijet startapa, sticanjem ključnih znanja i vještina potrebnih za razvoj poslovnih ideja.

Učesnici će imati priliku da kreiraju inovativne ideje, identifikuju probleme, formiraju timove i upoznaju se sa ključnim koracima u razvoju jednog startapa. Takođe, imaće priliku da učestvuju na predavanjima i interaktivnim radionicama koje će ih uputiti u osnove stvaranja uspješnog startapa koristeći „Lean Startupˮ metodologiju.

Učešćem na programu polaznici će se povezati sa preduzetnicima, osnivačima startapa i mentorima. Ovi kontakti će im omogućiti da steknu dragocjena iskustva, savjete i podršku u svom ličnom i profesionalnom razvoju. Na kraju programa polaznici će doživjeti iskustvo tzv. „Pitchingaˮ tj. imaće priliku da predstave svoj startap i nauče koje vještine su ključne za uspješno izlaganje i promociju svojih inovativnih ideja.

Prijave su moguće putem linka, a on je dostupan ovdje.

Preuzeto sa: Univerzitet u Banjoj Luci

Exit mobile version