Site icon mladibl.com

Oglas za posao

Oglas za posao

Stručni saradnik u računovodstvu – finansijski knjigovođa

Banja Luka

13.09.2024. – 23.09.2024.

Alphabet Group za KLIJENTA: Crvena apoteka

Mi smo domaća kompanija koja preko 20 godina predano brine o Vašem zdravlju. Uspješno poslujemo na 41 lokaciji, a uz posvećen i stručan kadar individualno pristupamo svakom našem klijentu u cilju pružanja najkvalitetnije medicinske usluge. Težimo kontinuiranom usavršavanju našeg tima ljudi, kao i proširenju samog asortimana, prateći najnovija medicinska dostignuća.

Zbog povećanja obima posla u potrazi smo za novim članom tima na poziciji:

STRUČNI SARADNIK U RAČUNOVODSTVU – FINANSIJSKI KNJIGOVOĐA

Lokacija: Banja Luka

Ko ste Vi?

Vi ste osoba koja, na prvom mjestu, svoje radne obaveze obavlja precizno, pouzdano i odgovorno. Drugim riječima, savjesno i posvećeno pristupate radnim zadacima.

U radu Vas odlikuje proaktivan pristup, te samouvjereno preuzimanje inicijative. Istovremeno, umijete da sarađujete sa drugim ljudima i otvoreni ste za timski rad. Pokreće Vas želja za stalnim učenjem. Svakim danom želite biti korak bliže samostalnosti u obavljanju posla.

Važno nam je da posjedujete srednju ili visoku stručnu spremu, ekonomskog usmjerenja. Iskustvo u administrativnim i knjigovodstvenim poslovima je poželjno, kao i poznavanje rada u računarskim programima (MS Office) i knjigovodstvenim programima.

Koje su Vaše radne obaveze?

Šta Vam nudimo?

Kod novog člana tima tražimo odgovornost, posvećenost i želju za učenjem, a mi ćemo osigurati znanje kroz stručnu podršku i obuku.

Pored visokog profesionalizma, u srži našeg poslovanja je domaćinski pristup i fokus na svakog zaposlenog. Naši zaposleni imaju adekvatna i redovna primanja, uz poštovanje svih prava radnika.

Ukoliko želite da budete dio stabilne i uspješne priče, a odgovarate traženom profilu, prijavite se putem opcije PRIJAVI SE NA OGLAS.

Klikom na PRIJAVI SE NA OGLAS bićete usmjereni na platformu gdje ćete ostaviti Vaše podatke i zakačiti neophodnu dokumentaciju. Prijava za ovu radnu poziciju OBAVEZNO treba sadržavati Vašu radnu biografiju. Svi kandidati, bez obzira da li odgovaraju uslovima ili ne, biće kontaktirani i dobiće povratnu informaciju o ishodu nakon zatvaranja oglasa.

Oglas je aktivan 20 dana.

Više informacija na: https://bosnia.recruiter.hr/home/job/486?application=true

Exit mobile version