Site icon mladibl.com

Početne konferencije projekta Your Job!

Početne konferencije projekta Your Job!

Caritas Bosne i Hercegovine u okviru projekta EUzaZapošljavanje Vas poziva da nam se pridružite na jednoj od početnih konferencija projekta Your Job!

Konferencije u Mostaru i Banja Luci će pružiti sudionicima priliku da se detaljno upoznaju s planiranim aktivnostima i načinima na koje će projektni tim pružiti podršku mladima u pronalasku zaposlenja ili realizaciji samozapošljavanja. Na Konferencijama će projektni partneri predstaviti konkretne aktivnosti koje će se provoditi u okviru projekta, uključujući obuke, stručna osposobljavanja i povezivanje mladih s poslodavcima, dok će mladi podijeliti svoje osobne priče i iskustvo sa potporom mladima u okviru YourJob programa.

Početna konferencija u Mostaru: 13. rujna 2024. godine u Hotelu Mostar, Kneza Domagoja bb

Početna konferencija u Banja Luci: 20. rujna 2024. Godine u Hotelu Jelena, Jovana Dučića 25

Vrijeme: 11:00 – 14:00 sati

Radujemo se vašem dolasku!

PRIJAVA ZA SUDIONIKE

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju!

Email: yourjob.bih@caritas.ba / Telefon: + 387 63 690 464

___________________________________________________________________________

O projektu Your Job

Projekt Your Job ima za cilj povećati zapošljivost mladih žena i muškaraca (15 do 29 godina) te unaprijediti mogućnosti zapošljavanja mladih s područja gradova Mostar, Čapljina i Banja Luka. Projektnim aktivnostima će se dosegnuti 600 mladih neaktivnih i/ili nezaposlenih mladih žena i muškaraca koje će projektni tim informirati o dostupnoj podršci, motivirati da se prijave na evidenciju Javne službe za zapošljavanje te uključiti u Korisnički put projekta. Shodno tome, potporu mladima će pružiti tri stručna savjetnika za zapošljavanje, obučena i za primjenu Pasoša kompetencija, alata koji omogućava procjenu i dokumentiranje vještina, znanja i sposobnosti mladih. Savjetnici će mlade voditi kroz Korisnički put projekta, te će imati priliku sudjelovati u obukama za stjecanje vještina i profesionalnu orijentaciju, dobiti poslovno savjetovanje za pokretanje vlastitog poduzeća kroz samozapošljavanje, te kroz posredovanje savjetnika za zapošljavanje uspostaviti kontakte s poslodavcima i obaviti obuke u ustanovi ili na radnom mjestu.

Ove aktivnosti se realiziraju u okviru projekta EUzaZapošljavanje koji ima za cilj poboljšanje socio-ekonomske situacije i uvjeta života u Bosni i Hercegovini i usmjeren je na povećanje mogućnosti zapošljavanja mladih, žena iz ruralnih područja, osoba s invaliditetom, Roma i dugoročno nezaposlenih osoba, kombiniranjem programa bespovratnih sredstava i tehničke pomoći. Projekt Your Job provodi Caritas Bosne i Hercegovine s partnerima: Caritas Biskupije Banja Luka, Služba za zapošljavanje HNŽ/K, Zavod za zapošljavanje Republike Srpske, Centar za socijalni rad Mostar, Centar za socijalni rad Banja Luka, Zavod za obrazovanje odraslih Republike Srpske, Udruga roditelja djece s posebnim potrebama “Vedri osmijeh” Mostar, Event d.o.o. – APRIORI agencija, INFINIA d.o.o. Mostar edukacijski centar, PAR-MAR d.o.o – Rehabilitacijski centar Život Mostar, WEB STUDIO d.o.o., LOTRIČ CONTROL d.o.o., Master Fitness d.o.o., Ustanova za stručno obrazovanje odraslih WMTA Banja Luka, “Aluntis” d.o.o. Banja Luka, Udruženje AKTA Medicover Diagnostics Laboratorije, UNITED FAMILY d.o.o. i IMPAKT Fondacija.

Preuzeto sa: caritas.ba

Exit mobile version