Site icon mladibl.com

Konkurišite za KMU stipendije na Tajvanu

Konkurišite za KMU stipendije na Tajvanu

Univerzitet Kaohsiung nudi potpuno finansirane stipendije za studente koji žele da pohađaju master ili doktorske studije na ovom prestižnom medicinskom univerzitetu na Tajvanu. 

OBLAST: oblasti medicine

OPIS: Stipendije Univerziteta Kaohsiung pokrivaju školarinu, troškove smještaja, i dodatne troškove vezane za studije. Ove stipendije dolaze u tri kategorije: Tip A, Tip B i Tip C, sa različitim iznosima stipendija. Tip A uključuje mjesečnu stipendiju, smještaj i školarinu, dok Tip B pokriva smještaj i školarinu, a Tip C samo školarinu. Stipendije su dostupne za master i doktorske studente, omogućavajući im studiranje u multikulturalnom okruženju na Tajvanu.

USLOVI: Za prijavu na KMU stipendije, kandidati svih nacionalnosti, osim kineske, imaju pravo na prijavu. Kandidati ne smiju imati prethodno iskustvo studiranja na Tajvanu kao inostrani kineski studenti i ne smiju biti već primljeni na neki program od strane Univerzitetske komisije za prijem inostranih kineskih studenata. Za upis na master program, kandidati moraju imati završen osnovni stepen ili višu kvalifikaciju, dok za upis na doktorske studije kandidati moraju imati završen master ili višu kvalifikaciju.

NAČIN PRIJAVE: Da biste se prijavili, potrebno je popuniti onlajn prijavu zajedno sa KMU aplikacionim formularom, i priložiti sve tražene dokumente, uključujući pasoš, diplomu, finansijski izvještaj, transkripte i dokaz o poznavanju jezika. Nakon završetka aplikacije, potrebno je odštampati i potpisati formular, te ga skenirati i ponovo uploadovati. Takođe, potrebno je navesti kontakt podatke najmanje dva preporučitelja za svaki program na koji se prijavljujete.

ROK ZA PRIJAVU: 11.10.2024.

Detaljnije na: 

Scholarships

Preuzeto sa: mladiinfo.me

Exit mobile version