Site icon mladibl.com

Prijavite se na konkurs za inovativne startapove

Prijavite se na konkurs za inovativne startapove

“Hello Tomorrow” organizuje “Global Challenge” konkurs za inovativne startapove u ranoj fazi razvoja. Pobjednici mogu osvojiti glavnu nagradu od 100.000 EUR.

OBLAST: više oblasti

OPIS: Hello Tomorrow Global Challenge je takmičenje koje pruža priliku startupovima da osvoje finansijske nagrade i podršku za dalji razvoj. Glavna nagrada iznosi 100.000 EUR, dok su druge nagrade po 25.000 EUR. Pobjednici će imati priliku da predstave svoje projekte pred vodećim industrijskim stručnjacima, investitorima i partnerima tokom finalnog događaja u Parizu. Takođe, dobitnici će postati dio ekskluzivne Deep Tech Pioneers zajednice, koja omogućava umrežavanje sa globalnom mrežom stručnjaka i investitora tokom cijele godine.

USLOVI: Da biste se prijavili za Hello Tomorrow Global Challenge, vaš startup mora biti u ranoj fazi razvoja ili na početku procesa komercijalizacije. Tim mora imati najmanje dva člana sa potrebnim vještinama za vođenje projekta, a lider tima mora biti stariji od 18 godina. Projekti se moraju zasnivati na novim tehnologijama, naučnim otkrićima ili složenim inženjerskim procesima i moraju rješavati neispunjene potrebe u industrijskim, društvenim ili ekološkim kontekstima. Važno je napomenuti da startupovi koji su već pobijedili na ovom takmičenju, kao i podružnice ili spin-off kompanije, nisu kvalifikovani za prijavu.

NAČIN PRIJAVE: Da biste se prijavili, potrebno je da popunite aplikacionu formu. Prijave se podnose u jednoj od definisanih kategorija (tracks), a organizacioni tim zadržava pravo da vašu prijavu prebaci u drugu kategoriju ukoliko to smatra potrebnim. Svi učesnici moraju osigurati da su njihove prijave u skladu sa smjernicama i pravilima takmičenja.

ROK ZA PRIJAVU:  22.09.2024.

Detaljnije na:

Preuzeto sa: mladiinfo.me

Exit mobile version