Site icon mladibl.com

Prijavite se na “Roots Winter School“

Prijavite se na “Roots Winter School“

Inter Alia (omladinska NVO) organizuje trodnevni program “Roots Winter School” u Atini, Grčka, od 29. novembra do 2. decembra 2024. godine. Seminar je namijenjen omladinskim radnicima, trenerima, liderima i istraživačima koji su zainteresovani za društvene promjene.

OBLAST: socio-ekološke transformacije, održivi razvoj, socijalna pravda

OPIS: “Roots Winter School” je trodnevni program progresivnog učenja dizajniran da proširi horizonte, podstakne nadu i pokrene na akciju. Ovogodišnja tema fokusira se na strategije za socio-ekološke transformacije u vremenima nesigurnosti, sa posebnim akcentom na socio-prostornu pravdu. Program kombinuje kritičku teoriju sa aktuelnim političkim, socio-ekonomskim, ekološkim i kulturnim pitanjima, koristeći različite metode učenja. Učesnici će imati priliku da učestvuju u diskusijama, studijskim posjetama, kolektivnim radionicama i aktivnostima planiranja. Kotizacija iznosi 100 eura, s mogućnošću stipendije za pokrivanje putnih troškova za one kojima je potrebna finansijska podrška.

USLOVI: “Roots Winter School” je otvorena za učesnike starije od 18 godina koji su zainteresovani za savremena politička, društvena, ekološka i kulturna pitanja. Potrebno je da učesnici imaju akademsku, političku ili aktivističku pozadinu i da budu u mogućnosti da borave u Atini tokom trajanja cijelog programa. Radni jezik je engleski.

NAČIN PRIJAVE: Da biste se prijavili za “Roots Winter School 2024”, pošaljite kratak CV i motivaciono pismo (300-350 riječi) na Amerissa (giannouli@interaliaproject.com). U motivacionom pismu navedite svoje potrebe, interesovanja i razloge za pridruživanje ovogodišnjem programu. Ukoliko želite da se prijavite za stipendiju, navedite razloge i procijenite putne troškove.

ROK ZA PRIJAVU: 15.09.2024.

Detaljnije na: https://interaliaproject.com/participation/roots-winter-school-2024-strategies-for-socio-ecological-transformations-in-times-of-uncertainty/

Preuzeto sa: mladiinfo.me

Exit mobile version