Site icon mladibl.com

Rolify traži mlade talente za praksu u digitalnom marketingu

Rolify traži mlade talente za praksu u digitalnom marketingu

Da ti život ne bi bio kao ovaj začarani krug 

PRIJAVI SE NA ROLIFY PRAKSU

Rolify je zajednica koja vjeruje u moć mladih. Naša misija je da ti pomognemo da razviješ svoje vještine i postaneš lider ili liderka budućnosti!

Zato tražimo mlade koji su na početku svoje karijere i žele da naprave prvi korak u svom profesionalnom razvoju. Ili možda da promijene profesiju? U današnje vrijeme ništa nije nemoguće, a mi ćemo se potruditi da tokom prakse usvojiš i usavršiš vještine, koje će ti biti vjetar u leđa za naredne poduhvate i bolje te pozicionirati na tržištu rada.

Pogledaj i kako je izgledalo Aminino iskustvo na Rolify praksi.

Ovo su neke od vještina na kojima ćeš raditi tokom prakse, kroz različite zadatke, projekte i kampanje, u čiju pripremu i realizaciju ćemo te uključiti od početka:

I mnoge druge!

*Napomena: Fotografije koje vidiš u pozadini su nastale na nekim od mnogobrojnih Rolify meetupa i evenata koje smo organizovali. Od jeseni nastavljamo u istom tempu, pa ako prođeš na praksu, bićeš u prilici da besplatno učestvuješ na njima i vidiš kako izgleda priprema i realizacija takvih događaja.

Ono na šta posebno stavljamo akcenat je timski duh i kolegijalnost, pa ako preferiraš single player work mode, ova praksa nije za tebe. To potvrđuje i Haris, koji je ovako sumirao 3 mjeseca rada u Rolify timu.

Kao što vidiš, ovo nije klasična praksa na kojoj ćeš raditi jedne te iste zadatke. Ovo je program učenja i usavršavanja koji će ti dati širok spektar vještina, znanja, iskustva i kontakata.

Ako misliš da možeš da se snađeš u takvoj ulozi, radujemo se tvojoj prijavi!

Kriteriji za prijavu: 

NE ZABORAVI DA JE ROK ZA PRIJAVE 20.8.2024. U 23:59 H!

PRIJAVI SE OVDJE

Preuzeto sa: Rolify

Exit mobile version